24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

033 - 204 2001

CV service

Loodgieter AmersfoortOok op het gebied van centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarming en cv-ketels. Heeft u geen warm water meer en staat de cv-ketel in storing? Of moet de cv-ketel vervangen worden? Neem dan contact op met onze loodgieter Amersfoort CV service via 033-2042001.

Installatie centrale verwarming

Naast het verhelpen van spoedgevallen, kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van centrale verwarming. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring met het installeren van centrale verwarming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat dit op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Heeft u een nieuwbouwwoning en moet de volledige centrale verwarming aangelegd worden? Of is de oude centrale verwarming toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en bel onze loodgieter Amersfoort CV service via 033-2042001.

Storing cv-ketel

Een storing in de cv-ketel is zeer vervelend. Ten eerste heeft u geen warm water, maar ook de verwarming stopt er mee. Het is daarom belangrijk dat de storing zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Onze loodgieters zijn snel aanwezig om de storing te verhelpen, zodat u weer warm water heeft. Storing in de cv-ketel? Bel onze loodgieter Amersfoort service via 033-2042001.

Lekkage CV

Lekkage is zeer vervelend en kan veel schade met zich mee brengen. Wij raden dan ook aan, om bij lekkage direct contact met ons op te nemen. Onze loodgieters gebruiken speciaal detectieapparatuur om de lekkage op te sporen en daarnaast kunnen wij in de meeste gevallen de lekkage gelijk verhelpen. Lekkage aan de centrale verwarming? Voorkomt verdere schade en neem direct contact op met onze loodgieter Amersfoort service via 033-2042001.

CV service24/7 spoedservice

Ook wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar voor u klaar. Met spoed een loodgieter nodig? Bel dag en nacht ons spoednummer via 033-2042001.

Erkende loodgieters

Loodgieter Amersfoort werkt uitsluitend met erkende loodgieters. Hierdoor wordt u altijd geholpen door een vakman. Daarnaast krijgt u van ons vooraf een prijsindicatie. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Direct contact met onze loodgieter Amersfoort CV service? Bel ons via 033-2042001.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren