24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

033 - 204 2001

033 - 204 2001

Installatie

Loodgieter AmersfoortBent u op zoek naar een erkende loodgieter voor de installatie van loodgieterswerk? Loodgieter Amersfoort helpt u graag met het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden. Wij kunnen alle denkbare installatieklussen voor u uitvoeren. Of het nou om een kleine of grote klus gaat? Loodgieter Amersfoort is u graag van dienst.

Installatie leidingen en riolering

Wanneer bepaalde leidingen of de riolering vervangen moeten worden, of nieuw geplaatst moeten worden vergt dit veel expertise. Het is van belang dat dit op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de riolering of leiding een lange tijd mee gaat en problemen vooraf worden voorkomen. Bent u op zoek naar een professionele loodgieter voor de plaatsing van leidingen en/of riolering? Bel dan direct onze loodgieter service via 033 – 204 2001. U kunt direct een afspraak maken met een van onze loodgieters.

Installatie sanitair Amersfoort

Van wastafels, kranen, stortbakken en douches? U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen de installatie voor u verzorgen. Wilt u het huidige sanitair vervangen? Maar wilt u er zeker van zijn dat dit op een vakkundige manier wordt gedaan? Maak dan een afspraak met onze loodgieter voor de plaatsing van het nieuwe sanitair. Wij kunnen de onderstaande werkzaamheden onder andere uitvoeren:

  • Closetpotten, stortbakken, wastafels en kranen plaatsen
  • Douche installatie
  • Tegelwerk
  • Installatie van complete badkamers

    Installatie

Centrale verwarming

Naast het installeren van leidingen, riolering en sanitair, kunnen wij u ook van dienst zijn met de installatie van centrale verwarming. Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Of moeten er nieuwe verwarmingen geplaatst worden? Bel voor CV werkzaamheden, loodgieter Amersfoort via 033 – 204 2001.

Loodgieter Amersfoort spoedservice

Naast dat wij de installatie van loodgieterswerk kunnen verzorgen, staan wij ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Amersfoort spoedservice via 033 – 204 2001.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren