24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

033 - 204 2001

Verstopping

Loodgieter AmersfoortEr is niets zo vervelend als verstopping. Een verstopt toilet of afvoer kan niet alleen het gehele huishouden ontregelen, maar ook veel schade met zich mee brengen. Het is daarom belangrijk dat u bij verstopping direct maatregelen treft. In sommige gevallen probeert men eerst de verstopping te ontstoppen met chemische ontstopper. Dit raden wij echter af. Een chemische ontstopper kan namelijk veel schade aanbrengen in de riolering of afvoer. Is het toilet verstopt? Of loopt het water in de wasbak niet meer weg? Neem bij problemen met de riolering of een vermoede direct contact op met onze loodgieter Amersfoort spoedservice via 033-2042001.

Loodgieter Amersfoort 24/7 spoedservice

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Amersfoort? Wacht dan niet langer en bel direct onze spoedservice via 033-2042001. Wij zijn doorgaans bij calamiteiten binnen 30 minuten aanwezig om de problemen direct te verhelpen. Een verstopte riolering? Lekkage? CV problemen? Of een ander spoedgeval? U kunt rekenen op de hulp van onze loodgieters.

Hoe herkent u een verstopping?

Een verstopping is zeer vervelend. Maar wanneer is er sprake van een verstopping? Hieronder ziet u enkele punten waar u een verstopte afvoer of toilet aan herkent,

  • Borrelend geluid uit de afvoer
  • Toilet loopt over
  • Vaatwasser pompt geen water meer af
  • Stankoverlast uit de riolering of afvoer
  • Water loopt niet goed weg

Verstopping

Heeft u het idee dat er een verstopping zit? Neem dan contact op met onze loodgieter Amersfoort service via 033-2042001. Wij zijn snel ter plekke om de problemen te verhelpen.

Erkend loodgieter Amersfoort

Wij werkend uitsluitend met erkende loodgieters. Hierdoor wordt u altijd geholpen door een vakman en worden de calamiteiten op een professionele wijze verholpen. Daarnaast hebben onze loodgieters jarenlange ervaring met het ontstoppen van rioleringen en afvoeren. Door het gebruik van speciaal apparatuur is de verstopping binnen een mum van tijd verholpen

Problemen met de riolering of afvoer? Voorkom schade en bel direct onze loodgieter Amersfoort service via 033-2042001.

Bewaren

Bewaren

Bewaren